FC Barcelona Lassa - CE Noia Freixenet: Tres punts de gran valor al Palau

FC Barcelona Lassa - CE Noia Freixenet: Tres punts de gran valor al Palau

Els blaugranes busquen tres punts importants a casa contra un Noia que ha començat d’allò més bé el curs El matx es podrà seguir, a les 20 hores, per Barça TV i streaming a través de la web del Club

El Barça Lassa rep aquest vespre el Noia Freixenet al Palau Blaugrana (20 hores, Barça TV i streaming). Els de Ricard Muñoz, en línia ascendent, volen sumar la tercera victòria de forma consecutiva a l’OK Lliga i són conscients que no tenen marge d’error i menys a casa. Actualment els blaugranes es troben a quatre partits del Club Patí Vic, que té un partit menys, i no poden deixar-se més punts en el camí.

El rival

És un històric de la competició i compta amb un equip que combina joventut i veterania. Aquest estiu ha canviat diverses peces, així com l’entrenador que actualment és Pere Varias, i el resultat els ha funcionat. I és que sumen 14 punts en les primeres set jornades i es troben a la part alta de la taula. Aleix Esteller i Ferran Rosa són els seus jugadors més incisius amb sis gols en aquest inici de temporada i a la porteria el bon moment de Luis Gil els dóna una gran seguretat.

El Barça

Recupera Xavi Barroso per a aquest partit després que el calderí hagi superat una gastroenteritis que el va fer perdre’s el partit a Calafell. Els blaugranes volen aprofitar el bon moment que travessa Pablo Álvarez –únic jugador de l’OK Lliga que ha marcat en les set primeres jornades- per emportar-se tres punts que són vitals per seguir pressionant el líder de la competició.

[[BOTOVERMELL::FCB Lassa - Noia Freixenet++En Directe (20h)::https://www.youtube.com/watch?v=FWuTewC5oVw::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut