Remuntada i triomf del vòlei femení

Remuntada i triomf del vòlei femení

El CVB Barça segueix el seu ritme ascendent i ho reafirma amb la victòria d'aquest cap de setmana contra el Aguere Tenerife

A la primera part, les noies blaugrana van sortir a la pista amb molta força van sorprendre a l'equip local que no va aconseguir aturar-les. Posteriorment, l'equip de Tenerife va tornar a recuperar el control mantenint el domini durant el segon i el tercer set.

El quart set semblava que anava a acabar en mans del Aguere per com havia començat però el conjunt català va saber reaccionar a temps i localitzar els punts febles del rival per explotar-los obtenint així la victòria del set amb el disputat resultat de 29 a 31.

Arribats a l'últim set i amb el tempteig de l'anterior, ningú podia preveure qui ho acabaria guanyant ja que tot es limitava a una qüestió d'esperit de lluita, de no baixar els braços, de refer-se en el mateix set i no donar cap pilota per perduda .

Punt a punt, els dos equips s'anaven acostant a l'últim punt però qui finalment ho va aconseguir va ser l'equip del CVB Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut