Derrota del filial, en el debut de Carlos Ruesga

El segon equip va caure a Irún per 37 a 29 amb 5 gols del nou central asturià del FC Barcelona Lassa

El filial blaugrana va visitar en una de les pistes més complicades de la temporada davant un rival que és clar aspirant a l'ascens a la Lliga Asobal com és l’històric CD Bidasoa. Tot i l’aportació de Ruesga, Llorenç Rueda comptava amb la baixa de Dani Dusjhebaev, convocat amb el primer equip.

Domini local

El partit es va iniciar amb un Bidasoa molt seriós i concentrat que en cap moment va deixar desplegar el seu joc al FC Barcelona. Els encerts dels locals acompanyats de moltes imprecisions del filial blaugrana en atac i l'encert del porter irundarra van propiciar que el Bidasoa ràpidament es desenganxés al marcador. Els errors dels visitants es van succeir fins a arribar a la meitat del matx amb un clar 22 -11 al marcador.

L'inici de la segona part va ser totalment diferent i els de Lorenzo Rueda van reaccionar aplicant una dura defensa i un atac en el qual la pilota circulava amb rapidesa. Aquesta reacció va posar als visitants a 5 gols de diferència que feien veure que la remuntada era possible. No obstant això, en els últims minuts els locals van reaccionar i van aconseguir retenir l'empenta del filial augmentant fins i tot la renda fins a arribar al 37-29 final.

Triomfs de la resta

El juvenil, els dos cadets i l’infantil van resoldre amb triomfs la jornada del cap de setmana. El FCBarcelona juvenil rebia al OAR Gràcia en l'últim partit de la primera volta de la lliga regular. Victoria del Barça per 43 gols a 14.

Per la seva part el Cadet A, va tenir doble jornada. Dimecres es va jugar a la Verneda el partit ajornat corresponent a la 1a jornada de lliga que el cadet A va resoldre per 22-49 (12-27 a la mitja part) contra els locals ASME Voramar. Dissabte a la Ciutat Esportiva van guanyar al CH Palautordera per 55-19 i al descans el resultat era de 27-8.

El Cadet B es va imposar a AEH Les Franqueses per 46 a 24, un partit que ja guanyava al descans per 20 a 8. L’equip infantil va vèncer a domicili a Handbol Cooperativa de Sant Boi per 15 a 37.