El Barça B goleja el Palafrugell a Mundet i és segon en solitari (9-3)

El Barça B goleja el Palafrugell a Mundet i és segon en solitari (9-3)

Els de Jordi Camps superen el Palafrugell en un magnífic partit i se situen segons en solitari de la Primera Nacional El Júnior i el Juvenil vencen per 3-6 i 2-3 a Sant Cugat, mentre que l’Infantil goleja per 18-0 l’Igualada B

L’hoquei patins formatiu segueix en bona forma després dels grans triomfs d’aquest cap de setmana. I és que el Barça B, el filial blaugrana, va vèncer aquest diumenge per 9-3 el Palafrugell amb els gols de Nil Roca (3), Oriol Garcia (3), Sergi Aragonès (2) i Marc Palazón i d’aquesta manera se situa en el segon lloc de la taula amb 12 punts, a tres del líder, un intractable Alcobendas que ha guanyat els cinc partits disputats fins ara.

El Júnior, per la seva banda, continua liderant la competició amb 27 punts de 30 possibles després de superar per 3-6 el Sant Cugat. El pròxim partit del Júnior no serà fins al 2 de desembre, a les 21 hores, contra el CP Tordera. El Juvenil de Jordi Roca va guanyar també a Sant Cugat per 2-3 i se situa tercer de la Lliga per darrere de l’Igualada i del Manlleu. Ara mateix els blaugranes tenen 20 punts, quatre menys que els osonencs, que són els líders d’un grup molt igualat. El pròxim matx, a Mundet contra el Voltregà el diumenge 22.

Qui segueix en un estat de forma increïble és l’Infantil de Ricard Hernáez. I és que els més petits de l’hoquei patins formatiu van sumar la vuitena victòria en vuit partits i són líders destacats en una competició en què tan sols han rebut 8 gols. El pròxim partit serà dissabte 21 a Vic. Finalment, el Sub-23 va ser l’únic equip que no va poder vèncer i va caure per 6-8 a casa contra el CE Noia Freixenet. Tornarà a jugar aquest dissabte 21 a Igualada, abans que el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut