El Barça de rugbi cau a casa (22-34)

El Barça de rugbi cau a casa (22-34)

Els blaugranes no poden superar l’Ampo Ordizia RE (22-34)

Els homes de Ricardo Martinena van caure derrotats a la Teixonera després de perdre per 22-34 davant dels guipuscoans de l’Ampo Ordizia RE. El partit va començar d’una manera trepidant, ja que als primers deu minuts ja s’havien vist quatre anotacions. Els visitants van anotar primer gràcies a un assaig i la posterior transformació. Els blaugranes van reaccionar ràpidament i van transformar un cop de càstig, i l’assaig de Marc Arrasanz va donar un avantatge mínim de 8-7 als catalans. Tot i això, els bascos van tornar a marcar i a la mitja part els dos equips van marxar al vestidor amb una diferència de 8-19.

Esforç sense el premi del bonus

A la represa, els culers van entrar al camp amb la intenció de capgirar la situació, i gràcies a dos assaigs de càstig i les seves transformacions van recuperar el liderat al marcador (22-19). L’esforç físic realitzat va passar factura i els blaugranes no van poder aguantar el ritme dels visitants, que van continuar anotant per deixar el resultat final en 22-34. Tot i això, els barcelonistes van lluitar per intentar aconseguir el bonus defensiu i ofensiu, però el marcador ja no es va tornar a moure.

Després de la derrota el FC Barcelona queda desè amb 11 punts, un per sobre dels llocs de descens. La pròxima jornada els blaugranes visitaran el Complutense Cisneros de Madrid, el dissabte 28 de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut