Victòria amb remuntada final

Els d’Andreu Plaza guanyen un partit que s’havia posat molt difícil amb un hat-trick d’Esteban

El partit no va començar gens bé per als joves jugadors blaugrana, que van veure com Pacheco obria el marcador al minut set de partit. Els jugadors culers no podien fer el seu joc i tot i tenir alguna oportunitat per marcar van veure com els canaris es tornaven a avançar amb un altre gol, aquesta vegada de Pepe, abans de retirar-se als vestidors de la Ciutat Esportiva.

Remuntada amb hat-trick

Tot tornant del descans, els jugadors barcelonistes van mirar de retallar les diferències al més aviat possible i Raúl Gómez va marcar un gol que obria la possibilitat a la remuntada al minut 26. Però passat l’equador de la segona part, una altra vegada els canaris van marcar per deixar el marcador momentani en 1-3. El preparador culer va decidir jugar amb el porter-jugador i l’aposta va sortir rodona. En cinc minuts, els que van del 34 al 39, Esteban va aconseguir batre la porteria rival en tres ocasions per deixar el marcador final en 4-3 i sumar tres punts molt importants que uns minuts abans semblaven impossibles.