L’instint golejador de Jesús Aicardo

L’instint golejador de Jesús Aicardo

El gadità és el Pitxitxi de l’equip a la LNFS amb 10 gols, empatat amb Wilde

El dia de la presentació del tanca Jesús Aicardo, el tècnic Marc Carmona ja va vaticinar que el jugador podia marcar una època al Barça Lassa. I cada any ha anat millorant les seves prestacions i el seu rendiment ha superat el de l’any anterior.

Aquesta temporada és juntament amb el brasiler Wilde, el màxim golejador de l’equip a la LNFS amb 10 gols. I aquest fet té més mèrit en tractar-se d’un tanca i no gaudir de les oportunitats que tenen jugadors que ocupen una posició més avançada al camp. Però això no ha estat un handicap per a aquest esquerrà. Aquí podreu observar els seus números.

Temporada 2012/13

La primera temporada a Can Barça, el gadità es va mostrar com un bon defensor però també com un bon golejador. Només a la Lliga va aconseguir 12 gols, mentre que a la Copa d’Espanya en va fer tres, dos a la Copa del Rei i cinc a la UEFA Futsal Cup. Aquell any, l’equip va conquerir la Copa del Rei, la Copa d’Espanya i la Lliga.

Temporada 2013/14

La temporada 2013/14 va ser la de la seva consolidació sota les ordres de Marc Carmona. Va marcar 23 gols, el seu millor registre en els tres anys i escaig que fa que vesteix la samarreta blaugrana. A la LNFS en va fer 14, dos a la Copa del Rei, dos a la Copa d’Espanya, quatre a la UEFA i un a la tornada de la Supercopa d’Espanya. El gadità va ajudar el seu equip a conquerir la quarta Copa del Rei consecutiva i la segona UEFA Futsal Cup de la història de la secció.

Temporada 2014/15

Ara fa un any el jugador va arrossegar molèsties durant gran part de la temporada que no el van deixar brillar de la manera que ho havia fet anteriorment. Va marcar 13 gols repartits en 11 a la Lliga i dos a la Copa del Rei i va ser la primera temporada que l’equip no va guanyar cap títol des de fa uns anys.

Temporada 2015/16

Aquesta temporada ha marcat en vuit dels 10 partits disputats fins ara i només ha deixat de marcar en dos partits, els disputats al Palau davant del Jaén Paraíso Interior i del Llevant UD DM. Però el gadità ha repartit cinc assistències per ajudar els seus companys a marcar.

Aicardo porta 70 gols amb la samarreta del Barça repartits en 47 a la LNFS, vuit a la Copa del Rei, 5 a la Copa d’Espanya, nou a la UEFA i un a la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut