El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 7)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

FC Barcelona Lassa, 65 – CB Sant Gervasi, 14

Aquest passat cap de setmana es disputava una nova jornada de Lliga. Visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper el C.B. Sant Gervasi.

Els dos primers quarts van ser de molta qualitat per part dels blaugrana, i així ho reflectia el marcador a l’inici del tercer període (32-7). El partit, en línies generals, va mostrar molt bon nivell per part del quadre local.

INFANTIL B

FC Barcelona Lassa B,  66 - SESE A, 56

Partit més travat que de costum per a l’infantil B. El començament de partit va ser una mica fred i es va notar en el parcial de 2-9 pels de Virrei Amat. Tot i això, l’equip es va anar refent i va aconseguir marxar al descans amb un avantatge parcial de 33-28.

La segona meitat va començar igual de travada, amb poca anotació a causa dels pocs llançaments a cistella realitzats. No va ser fins al setè període quan l’infantil B va aconseguir una renda de fins a 18 punts. Un últim parcial del SESE va fer maquillar el resultat i reduir la diferència fins al 66-56 final.

CADET B

UE Horta, 62 – FC Barcelona Lassa B, 67

El passat dissabte el Cadet B va jugar a les 16:15 al pavelló de l’UE d’Horta. El partit va començar molt bé pels locals gràcies a la seva duresa defensiva i al seu rigor en atac. Els blaugrana, en canvi, no se sentien còmodes ofensivament i no aconseguien tirs alliberats. A la mitja part els hortencs guanyaven per 10 punts de diferencia.

A la segona meitat, però, els de Xavi Pardina van donar un pas endavant; van endurir la seva defensa i això els va permetre trobar punts en contraatac i tirs ben seleccionats. L’aportació dels vuit jugadors visitants va ser clau per superar les baixes i acabar enduent-se el partit.

Al final, 62-67 pels barcelonins que se situen amb un balanç de 6 victòries i 5 derrotes.

JÚNIOR

CB Hospitalet, 65 – FC Barcelona Lassa, 116

El Júnior s'enfrontava a domicili al camp del CB Hospitalet, segon a la classificació. Tot es preveia un partit complicat on l'equip del Baix Llobregat encara no havia perdut cap partit.

l'Equip d'Alfred Julbe va començar el partit molt mentalitzat i un parcial d’11-31 al primer quart feia preveure que l'equip volia demostrar que estaven preparats per tirar endavant el matx.

Al segon quart, l'equip blaugrana va marxar als vestidors amb un 24-48 que no els deixava pensar en la facilitat de la victòria, sabent que la qualitat del conjunt hospitalenc els hi faria perillar el triomf.

El tercer quart va finalitzar amb un 45-79, fet que podria fer pensar que el CB Hospitalet abaixaria els braços, tot i així els nostres jugadors no es van confiar i quatre triples en l'últim quart, amb un total de dotze en tot el partit, van firmar un 65-116 davant d’un rival que ens posarà les coses difícils en un futur no molt llunyà.