Deu joves socis veuran el Barça-Dépor des de la Llotja Presidencial

Deu joves socis veuran el Barça-Dépor des de la Llotja Presidencial

El divendres dia 20 de novembre tindrà lloc el sorteig per escollir els noms del premiats amb la Llotja Jove

El divendres 20 de novembre es durà a terme el sorteig que escollirà els deu socis entre 16 i 18 anys, que seran convidats a presenciar des de la Llotja Presidencial del Camp Nou el partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Deportivo de la Corunya, previst per al dissabte 12 de desembre a les 16.00 h.

El sorteig s’efectuarà entre els 2.192 socis joves compresos entre 16 i 18 anys que actualment són socis del FC Barcelona.

Aquesta acció és una iniciativa de l’Àrea Social del Club que se celebra des de fa algunes temporades amb la finalitat d’obrir la Llotja Presidencial als socis més joves, apropar-los a l’Entitat i fidelitzar la seva pertinença al FC Barcelona.

Els joves agraciats podran gaudir de les instal·lacions i serveis de la Llotja Presidencial i viure l’ambient d’un partit d’una manera ben diferent i especial, al costat dels membres de la directiva i del president del Club.

El sorteig públic per escollir els deu socis premiats s’efectuarà el divendres 20 de novembre a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::BASES LEGALS++Llotja Jove::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/197/053/original/2015.11.16_Bases_Ll.Oberta_Camp_Nou_-MENORS-_Temp.2015-2016_ES_cat.v1447758504.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut