Tots tornen a guanyar

Després de la derrota de la setmana passada del Juvenil, els equips formatius culers tornen a vèncer en els seus respectius partits

Juvenil: FC Barcelona 11 – L’Hospitalet Bellsport 1

El FC Barcelona va sortir disposat a dominar el partit des del primer minut de joc, fent llargues possessions en l’àmbit ofensiu i exercint una pressió alta sobre el contrari en defensa. L’Hospitalet, però, es mostrava molt ordenat i feia que no patís en excés. Fins que sobre el minut 10, en una jugada desafortunada riberenca, es va avançar l’equip barcelonista. A partir d’aquest moment, el domini sobre la porteria visitant va anar en augment, fruit d’aquest domini es van aconseguir tres gols més abans del final del primer acte.

A la represa, semblava que es veuria el mateix guió, però L’Hospitalet als primers minuts de la segona part va sorprendre els blaugranes amb un contraatac que va reduir les diferències. Aquest fet  va ser un miratge, ja que els jugadors barcelonistes no estaven disposats a veure’s sorpresos i van començar a jugar de manera col·lectiva i van aconseguir diversos gols seguits. Els riberencs van continuar mirant de retallar les diferències amb el 7 a 1 al marcador amb el porter-jugador, però van rebre dos gols més. Finalment els nois de Martí Graells van acabar el partit marcant dos gols més.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix líder i la setmana vinent visitarà la difícil pista del tercer classificat, Les Corts UBAE.

Cadet: CE Futsal Mataró 2 – FC Barcelona 3

El matx s’esperava complicat, ja que la visita a la pista del CE Futsal Mataró era una de les més dures de tota la competició, però els jugadors blaugrana van arrencar una victòria molt important. Durant la primera meitat, els blaugranes van tenir el control del joc i la possessió de la pilota, però fins al minut cinc de partit no van poder obrir el marcador. Els barcelonistes van tenir més oportunitats per marcar, però el resultat no va canviar en aquest període.

A la tornada dels vestidors, el guió de partit va canviar radicalment. Els locals van pressionar molt més i no permetia que els barcelonistes fessin el seu joc. El tècnic culer, Pep Ruiz, va demanar un temps mort per posicionar millor els seus jugadors i millorar el control del joc i l’explicació als seus jugadors va funcionar. Roger, en dues ocasions, va marcar dos gols que van permetre una certa tranquil·litat al marcador fins que en dues errades culers, els del Maresme van retallar les diferències. Tot i gaudir de més oportunitats per marcar, el marcador no es va tornar a moure i el FC Barcelona va sumar tres punts molt importants per seguir líders en solitari.

Infantil: CE Sant Julià 0 – FC Barcelona 4

Els blaugranes van jugar a Andorra un partit que tot i dominar en ocasions durant tot el matx, no es va decidir fins a la segona part. Els andorrans van buscar una defensa molt endarrerida i pressionant a partir del seu propi camp i mirant de trobar una errada culer per sortir al contraatac. Però abans d’arribar a la mitja part, els visitants van fer el primer gol després d’una bona jugada col·lectiva finalitzada al segon pal.

A la represa, el Barça va poder marcar dos gols només començar i això va permetre fer el joc culer amb una bona circulació de pilota i amb una bona pressió defensiva. Amb tot això, els barcelonistes encara van marcar un altre gol per deixar el resultat final en 0-4. Cal destacar els tres gols d’Adri, la bona actitud defensiva i l’actuació dels porters culers, fet que va permetre deixar la porteria a zero.

Aleví: FS CET 10, 1 – FC Barcelona 9

L’Aleví blaugrana tenia clar que volia liquidar el partit per la via ràpida i ja es va veure els primers minuts una gran intensitat en el joc culer. Tot i disposar d’ocasions clares per marcar, el Barça no va poder fer-ho fins al minut set de la primera meitat i un cop marcat el primer va ser molt més fàcil trobar el camí del gol. Al descans es va arribar amb un 0-6 que deixava el partit vist per sentència.

El segon període va ser molt semblant al primer i els barcelonistes van seguir portant la iniciativa del matx malgrat que no van marcar tants gols com al primer temps. Finalment, el marcador va reflectir un marcador d’1-9 favorable a l’equip dirigit per l’Albert Seró.