Local

El Barça Lassa vol la desena victòria a la Lliga

Els homes de Marc Carmona es mantenen invictes al Palau amb cinc victòries dels cinc partits disputats

El FC Barcelona Lassa jugarà divendres a les 21 h (Esport3, Barça TV i streaming per www.fcbarcelona.cat) la jornada 11 de la LNFS davant del CD UMA Antequera al Palau per sumar tres punts importants per mantenir-se al capdavant de la classificació i esperar un error del líder, el Movistar Inter, per poder situar-se primers de la LNFS.

Els de Marc Carmona es veuran les cares amb el cuer de la classificació, que acaba d’ascendir a Primera, i que només han pogut guanyar un partit i sumar dos empats aquesta temporada. Però un dels empats va ser contra ElPozo Múrcia i davant del Movistar Inter, van anar empatats fins a l’últim moment, en què els madrilenys van vèncer a les acaballes del matx.

L’UMA Antequera visitarà per primera vegada el Palau Blaugrana i l’equip ve disposat a plantar cara als de Carmona i emportar-se alguna cosa de Barcelona. L’entrenador català ja ha advertit els seus jugadors de no refiar-se dels rivals tot i la seva posició a la classificació.

El Barça Lassa, millor equip a la seva pista

Els blaugranes porten una bona línia de joc a la LNFS. Han guanyat en nou dels deu partits disputats i no s’han deixat cap punt al Palau Blaugrana, ja que han vençut en els cinc que s’han disputat fins ara. De fet, són l’equip que més gols ha marcat a la seva pista, amb 27, i el que menys n’ha rebut, amb 7. Per la seva banda, els malaguenys són el quart pitjor equip que menys gols marca fora de la seva pista. A més, el Barça Lassa és el millor equip ofensiu de la Lliga amb 55 gols marcats i la segona millor defensa amb només 26 gols encaixats.

Sense Lozano

El tècnic blaugrana podrà comptar amb tot el planter a excepció de Sergio Lozano, que se segueix recuperant de la lesió que es va produir davant del Movistar Inter. En el seu lloc, tornarà a estar el jove Esteban Cejudo, que ha estat convocat les darreres setmanes des de la baixa del madrileny.

Més notícies aquí