Local

Els set possibles rivals del Femení als quarts de la Lliga de Campions

Wolfsburg, Frankfurt, Lió, París Saint-Germain, Brescia, Slavia de Praga i Rosengard, els possibles esculls de les blaugrana

Dos alemanys, dos francesos, un italià, un txec i un suec són els possibles rivals del Femení als quarts de final de la Lliga de Campions. El sorteig dels quarts i de les semifinals tindrà lloc el divendres que ve. L’anada es disputarà el 23/24 de març i la tornada, una setmana més tard. Aquests són els possibles contrincants del Barça:

Wolfsburg (Alemanya): Un dels dominadors del futbol femení europeu els últims temps es va classificar amb més comoditat de la prevista davant del Chelsea, flamant campió anglès. El resultat global va ser de 4-1.

FFC Frankfurt (Alemanya): El vigent campió d’Europa va superar els vuitens ‘in extremis’: va vèncer el Kvinner noruec als penals. I és que a la tornada es va repetir el 0-2 de l’anada.

Lió (França): Les gales es van desfer de l’Atlètic Féminas amb un global de 9-1. En les dues anteriors edicions s’havien quedat sempre als vuitens.

París Saint-Germain (França): Les parisenques van deixar fora l’Orebro pel valor doble dels gols en camp contrari. Una diana de la seva referent, Anja Mittag, va decidir l’eliminatòria.

Brescia (Itàlia): Un gol miraculós de Lisa Boattin a l’últim minut contra el Fortuna va permetre a les transalpines convertir-se en una de les grans revelacions del torneig.

Slavia de Praga (República Txeca): Es presenta a aquesta ronda per primera vegada després d’eliminar el campió rus. Es va veure les cares amb el Barça als setzens de la temporada passada.

Rosengard (Suècia): S’ha classificat per als quarts de final per quarta vegada en cinc temporades. A vuitens es va desfer amb comoditat del Verona, amb una actuació remarcable de la seva estrella: la brasilera Marta.

Més notícies aquí