RCD Espanyol – FC Barcelona Femení: Fem derbi

RCD Espanyol – FC Barcelona Femení: Fem derbi

16 h, Esport3: Classificat per als quarts de la Champions, el Barça busca a Sant Adrià tres punts importants a la Lliga

Després de la memorable classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions, el Femení reprèn la Lliga amb un derbi a Sant Adrià de Besòs, corresponent a la desena jornada de Lliga. Un triomf culer posaria pressió als dos equips capdavanters, l’Atlètic Féminas i l’Athletic Club, amb dos punts més.

Això sí, a les noies de Xavi Llorens mai els ha estat fàcil vèncer l’Espanyol. I menys al seu feu. Ho saben bé. A més, estan avisades de la dificultat que comporta qualsevol rival des de la setmana passada, amb el triomf sofert davant el Collerenc (2-1).

Les tres baixes segures per al cos tècnic blaugrana són Mariona, Pilar Garrote i Andreia Norton. La que no es perdrà el duel és Bárbara Latorre, que s’enfrontarà al seu exequip per segona vegada. La primera, a l'estiu, el Barça va aixecar la Copa Catalunya (2-0).

L’Espanyol, per la seva banda, ha completat un inici de Lliga irregular. Amb quatre victòries i cinc derrotes, el conjunt que dirigeix Antonio Polidano és novè a la classificació. Però en un derbi poc importa l’estat de forma en què arriben els equips. Són imprevisibles i apassionants. Fan afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut