Entrenament per preparar el matx amb el Ribera Navarra

Entrenament per preparar el matx amb el Ribera Navarra

Els de Marc Carmona s’han entrenat aquest diumenge per preparar el partit de Lliga de dimarts contra el conjunt navarrès

El Barça Lassa ha començat a preparar el partit de la Jornada 12 de la LNFS davant de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra. La sessió preparatòria s’ha realitzat aquest diumenge a la tarda al Palau Blaugrana. Els barcelonistes jugaran aquesta setmana una altra vegada dos partits de competició oficial, però a diferència de les anteriors ocasions, en què combinaven Lliga i Copa del Rei, els culers jugaran dues jornades de Lliga, primer dimarts contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra i després el dissabte 28 de novembre contra el quart classificat de la LNFS, el Palma Futsal, davant dels seus seguidors al Palau.

Després de l’empat a cinc davant del CD UMA Antequera en el duel jugat divendres els de Marc Carmona han girat full i ja han començat a preparar el duel de dimarts, en què els blaugranes es veuran les cares amb els navarresos a Tudela en una pista d’on tradicionalment sempre ha costat molt arrencar qualsevol punt.

Els barcelonistes han començat amb una sessió de vídeo per analitzar el partit davant dels navarresos i veure quins són els punts forts del rival de dimarts. Tot seguit s’han exercitat a la pista del Palau Blaugrana durant més de 90  minuts per treballar aspectes tàctics d’un equip que la temporada passada va guanyar-los en dos dels sis enfrontaments directes i que va crear moltes dificultats als jugadors de Marc Carmona.

Sis enfrontaments la temporada passada

El curs passat els barcelonistes es van trobar amb el Ribera a la Lliga Regular, als quarts de final del play-off i a la Copa d’Espanya. A la Lliga tots dos equips van vèncer en un partit, però casualment cada conjunt va guanyar a la pista del seu rival. A la Copa d’Espanya els barcelonistes van vèncer per un clar 4-0 que els va permetre accedir a les semifinals de la competició. I catalans i navarresos es van veure una altra vegada als quarts de final del play-off. A Tudela, els de Pato van vèncer per 4-3, i en el segon partit de l’eliminatòria, disputat al Palau, el Barça Lassa els va derrotar per 7-2. Van forçar el tercer i definitiu partit, en què els culers van guanyar per 4-3 per trobar-se amb ElPozo Múrcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut