Carmona: “Si fas un partit irregular, no tens cap opció”

Carmona: “Si fas un partit irregular, no tens cap opció”

Els blaugranes volen tornar a guanyar després de l’empat davant de l’UMA Antequera

El millor per treure’s el mal sabor de boca de l’empat al Palau davant de l’UMA Antequera de l’11a jornada de la LNFS és tornar a competir al més aviat possible i el Barça Lassa ho farà dimarts, contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, i Marc Carmona i Dyego han sortit a parlar amb els mitjans de comunicació.

Marc Carmona s’ha referit als navarresos com un equip complet que ha corregit les mancances del passat: “Manté l’entrenador i manté el bloc, però la veritat és que s’ha reforçat molt. Si tenia una mica de dèficit de fons d’armari, ara ja no. Té 10 jugadors de molt bon nivell”. Per la seva banda, Dyego ja sap què es trobarà a Tudela i per això ha comentat: “És una pista difícil de jugar, tenen un bon equip, bastant u per u, per això hem d’estar concentrats perquè serà un partit complicat”.

Pista exigent

Les darreres temporades els dos equips s’han vist molt sovint, especialment la temporada passada, quan tots dos conjunts es van veure les cares fins a sis ocasions, entre Lliga, Copa d’Espanya i play-off. Per Carmona, no és cap sorpresa el que es trobaran a Navarra: “És una pista petita, on la gent està molt a sobre, és un equip que té molt de tot. Té jugadors extraordinaris en u contra u, ara també té pivots amb Pedro i Juanma, jugadors bons passadors i jugadors defensivament forts”. A més ha afegit que “és una pista molt difícil, parlem de l’Inter i d’ElPozo fora, però és que aquesta pista és igual de difícil que aquestes. Si fas un partit irregular no tens cap opció, has d’estar molt bé 40 minuts”.

Tornar a competir

“Estem centrats en el partit de demà. És bo tornar a competir tan aviat i espero que es noti a la pista de Tudela que estem dolguts per l’empat de casa”, ha assenyalat Carmona. El passat és el passat, però el Barça Lassa haurà d’oblidar tan ràpid com sigui possible l’empat davant de l’UMA Antequera per tornar a sumar els tres punts al més aviat possible. “Els ànims estan bé. Hem de tornar a guanyar per mantenir-nos líders a la taula”, ha comentat el brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut