Barça Lassa i Porto: trajectòries paral·leles a la Lliga i a Europa

Barça Lassa i Porto: trajectòries paral·leles a la Lliga i a Europa

Tant blaugranes com portuguesos han deixat escapar sis punts en el campionat domèstic i segueixen invites a Europa Al conjunt portuguès hi ha Reinaldo Garcia, que va jugar sis temporades a l’entitat blaugrana

El Barça Lassa i el FC Porto s’enfronten aquest dissabte a la localitat de Fânzeres en el que serà la tercera jornada de la Lliga Europea, un duel de titans. És un dels millors partits que es pot veure en el món de l’hoquei i tot fa pensar que entre catalans i portuguesos es disputaran la primera posició del grup A de la Lliga Regular. Com arriben tots dos equips?

La principal diferència, a finals de novembre, és que els de Ricard Muñoz han guanyat ja dos títols: la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya, fet que permet als blaugranes encetar un nou curs amb la possibilitat de conquerir tots els grans títols en joc. Però a banda dels títols disputats, la trajectòria a la Lliga i a la Lliga Europea és molt semblant pel que fa a número de victòries i derrotes. Ho repassem.

Dues derrotes

Tant el Barça Lassa com el FC Porto han patit dues derrotes en el seu campionat domèstic. No és habitual que a aquestes alçades de la temporada equips d’aquesta entitat puguin perdre punts, però posa en relleu que tant l’OK Lliga com el campionat portuguès són dues de les millors Lligues d’Europa.

Els catalans van caure a casa contra el Voltregà i a Vilafranca, mentre que els de Guillem Cabestany van deixar-se punts a la pista del Paço d’Arcos i a la del Barcelos. Així doncs, el barça Lassa és tercer a l’OK Lliga –empatat amb el segon, el Liceo-, amb 21 punts, després de 7 triomfs en nou partits, mentre que el Porto n’ha disputat vuit i ha sumat sis victòries. Actualment el Porto és quart amb 18 punts i ha demostrat un gran potencial ofensiu amb 52 gols, 6.4 de mitjana.

Invictes a Europa

Pel que fa a la Lliga Europea el Porto i el Barça lideren el grup A amb sis punts de sis possibles. Tots dos han golejat un dels rivals, l’Iserlohn alemany, i han superat el Breganze italià amb certa dificultat. Contra el conjunt de la ciutat del land del Rin de Renània els de Ricard Muñoz van vèncer per 1-15, mentre que el Porto va golejar els del Nord-Westfàlia per 21-1.

Pel que fa al Breganze, el Barça va guanyar per 5-2 tot i que va haver de suar de valent per remuntat el 0-1 del descans, mentre que el Porto va vèncer per un ajustat 1-2 a la pista italiana. Actualment, i per diferència de gols, el conjunt portuguès és el líder de la competició amb 23 gols a favor, 2 en contra i un total de 6 punts. El Barça porta 20 gols a favor, tres en contra i també sis punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut