Dos blaugranes al podi a l’Open Internacional ISU d’Andorra

Dos blaugranes al podi a l’Open Internacional ISU d’Andorra

Aleix Gabara (segon) i Ton Cónsul (tercer) pugen al podi de la competició, mentre que Mónica Catarralá va acabar cinquena L’Open Internacional ISU s’ha celebrat aquest cap de setmana a la localitat de Canillo (Andorra)

Dos podis per a tres patinadors del FC Barcelona a l’Open Internacional ISU d’Andorra, que ha reunit esportistes de tot l’àmbit europeu. En categoria Novice Advanced Monica Catarralá va acabar en cinquena posició. Va posicionar-se en el quart lloc en el programa lliure i en les sortides dels salts va baixar fins a la cinquena posició final després de fer un gran treball.

Pel que fa als nois de categoria júnior tots dos van mantenir la seva posició tant en el programa curt com en el lliure. Aleix Gabara va acabar en segona posició realitzant un programa curt totalment net i un programa lliure que va fer les delícies del públic degut al patinatge amb tant sentiment que v realitzar. El seu company de club, Ton Cónsul, va finalitzar en el tercer graó del podi després de destacar amb el seu programa triple-triple i fent grans piruetes.

El tècnic blaugrana Patrick Capmartin va ser l’acompanyant dels esportistes blaugranes i va acabar molt satisfet amb tots ells, ja que tot i els petits errors l’actitud dins del gel va ser realment bona. La pròxima cita serà aquest pròxim cap de setmana a Jaca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut