El Barça B d’hoquei, colíder de la Primera Nacional

El Barça B d’hoquei, colíder de la Primera Nacional

El filial blaugrana va vèncer per 7-8 a la pista del Mataró amb cinc gols de Sergi Llorca, que ja n’ha marcat 10 en cinc partits El júnior va guanyar per 10-1 el Tordera, mentre que el Juvenil va aconseguir un triomf contundent contra el Voltregà (12-1)

Bon cap de setmana per a l’hoquei formatiu blaugrana. I és que el Barça B de Jordi Camps va vèncer per 7-8 a la pista del Mataró i va confirmar així el seu gran moment a la categoria, que ara mateix colidera juntament amb l’Alcobendas (15 punts). L’equip madrileny serà el pròxim rival dels catalans a la Lliga, per tant aquest cap de setmana a Mundet (diumenge, 13h) es viurà un duel apassionant pel lideratge de la competició.

El júnior, per la seva banda, va superar aquest dimarts el Tordera per un contundent 10-1 i aquest dimecres tornarà a jugar partit contra el Voltregà. El pròxim dissabte, a Lloret, els blaugranes disputaran el tercer partit de la setmana. A efectes de classificació el lideratge segueix sent clar amb 30 punts, onze més que el segon classificat. El Juvenil,  per la seva banda, també va aconseguir un triomf molt contundent contra el Voltregà per 12-1 i compta amb 23 punts quatre menys que el líder, el Manlleu.

Finalment, l’Infantil va tornar a vèncer, aquest cop per 1-12 a Vic i ja ha quedat campió de la seva Lliga i el Sots 23 va caure a Igualada, abans del matx del primer equip, per 5-4 i és sisè a la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut