Així és el Porto, el pròxim rival del Barça Lassa a la Lliga Europea

Així és el Porto, el pròxim rival del Barça Lassa a la Lliga Europea

L’equip que entrena des d’aquest nou curs Guillem Cabestany és totalment diferent al d’altres temporades Ha incorporat els jugadors amb més futur de l’hoquei portuguès (Pinto i Alves) i l’exblaugrana Reinaldo Garcia és un dels seus baluards

Aquest dissabte, a les 18 hores, el FC Barcelona Lassa visita la pista del Porto, un dels equips més grans d’Europa. L’equip portuguès ha canviat molt respecte temporades anteriors, ha patit una remodelació profunda, però segueix sent un dels equips més perillosos de la Lliga Europea i un clar candidat a disputar la Final Four el pròxim mes de maig. Repassem com és l’equip del Dragao Caixa, tot i que el matx es disputarà a Fânzeres.

Incorporacions

Ha fitxat dos dels jugadors amb més futur de l’hoquei portuguès com són Telmo Pinto i Gonçalo Alves, també ha recuperat Reinaldo Garcia, exjugador del Barça Lassa durant sis temporades i que prèviament ja va jugar a Portugal. A la banqueta també hi ha hagut moviment amb la incorporació de Guillem Cabestany, exjugador de l’OK Lliga i que va ser entrenador del Vendrell i del Breganze.

Bloc talentós

Rafa Costa és el pensador de l’equip, Hélder Nunes la referència ofensiva, juntament amb Jorge Silva i Vitor Hugo, dos davanters amb molta experiència. Completa l’equip un jove davanter i amb molt talent. A tot això no cal oblidar la porteria, sempre important, i on hi ha des de fa més d’una dècada el català Joan Ignasi Edo, més conegut com a Edo Bosch a Portugal i que és un emblema.

L’estil de joc

El seu joc és diferent al típic portuguès i es pot afirmar que està més ‘espanyolitzat’, mantenint això sí les característiques típiques del joc portuguès: xuts de llarga i mitja distància, velocitat, i la contundència al contraatac. És un equip ordenat, intens en defensa, amb mecanismes de pressió i amb cobertura de les línies de passada molt semblants a les del Barça Lassa.

L’atac del Porto

Compta amb un joc de tres quarts molt intens i que combina. Prioritza el xut exterior amb Reinaldo Garcia, Hélder Nunes i Alves, mentre que els dos veterans, Silva i Hugo, sobresurten en el joc més interior. L’especialista en faltes directes és Nunes –un llançador formidable-, tot i que Reinaldo també en llança de tant en tant. En definitiva, es tracta d’un equip sòlid, que gira al voltant de tres grans jugadors i amb molta pólvora al davant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut