Local

A Lleó, el Barça Lassa a un pas del rècord d’imbatibilitat a la Lliga

Un triomf a la pista d’Ademar suposaria el rècord d’imbatibilitat a la història de la màxima competició estatal

Dimecres a les 20.30 h el Barça Lassa jugarà la jornada 12 de la Lliga Bauhaus Asobal a la pista d’Abanca Ademar de Lleó. Un partit que a més a més de ser necessari per mantenir el liderat pot donar la xifra històrica de 73 partits sense perdre.

Blaugranes a Lleó

L’Abanca Ademar, ocupa la cinquena posició de la Lliga i està dirigit per Rafa Guijosa, ex jugadors blaugrana i ara entrenador dels lleonesos. Però jugadors amb passat blaugrana també són presents a les files del rival del Barça Lassa.

Un home que va fer història a Barcelona com ‘Juanín’ García ara ha tornat a la seva localitat natal i defensa de nou els colors de l’Ademar. A la vegada dos jugadors que van passar per les categories de formació blaugrana Mikel Aguirrezabalaga i Nacho Biosca formen part de la plantilla dels de Lleó.

Ademaristes a Barcelona

Varis són els jugadors del Barça Lassa que anteriorment havien vestit la samarreta del conjunt lleonès. Per començar el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, va defensar la porteria d’Ademar a la seva etapa de jugador.

Raúl Entrerríos, Dani Sarmiento, Carlos Ruesga, Viran Morros i Danjel Saric són els components de la primera plantilla del FC Barcelona Lassa que han vestit la samarreta de l’Ademar al llarg de la seva trajectòria esportiva.

Més notícies aquí