A Lleó, el Barça Lassa a un pas del rècord d’imbatibilitat a la Lliga

A Lleó, el Barça Lassa a un pas del rècord d’imbatibilitat a la Lliga

Un triomf a la pista d’Ademar suposaria el rècord d’imbatibilitat a la història de la màxima competició estatal

Dimecres a les 20.30 h el Barça Lassa jugarà la jornada 12 de la Lliga Bauhaus Asobal a la pista d’Abanca Ademar de Lleó. Un partit que a més a més de ser necessari per mantenir el liderat pot donar la xifra històrica de 73 partits sense perdre.

Blaugranes a Lleó

L’Abanca Ademar, ocupa la cinquena posició de la Lliga i està dirigit per Rafa Guijosa, ex jugadors blaugrana i ara entrenador dels lleonesos. Però jugadors amb passat blaugrana també són presents a les files del rival del Barça Lassa.

Un home que va fer història a Barcelona com ‘Juanín’ García ara ha tornat a la seva localitat natal i defensa de nou els colors de l’Ademar. A la vegada dos jugadors que van passar per les categories de formació blaugrana Mikel Aguirrezabalaga i Nacho Biosca formen part de la plantilla dels de Lleó.

Ademaristes a Barcelona

Varis són els jugadors del Barça Lassa que anteriorment havien vestit la samarreta del conjunt lleonès. Per començar el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, va defensar la porteria d’Ademar a la seva etapa de jugador.

Raúl Entrerríos, Dani Sarmiento, Carlos Ruesga, Viran Morros i Danjel Saric són els components de la primera plantilla del FC Barcelona Lassa que han vestit la samarreta de l’Ademar al llarg de la seva trajectòria esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut