El futbol sala formatiu segueix sumant

Els quatre equips del futbol sala formatiu sumen una victòria més i tots continuen liderant les seves categories

Juvenil: AE Les Corts UBAE 3 – FC Barcelona 7

El Juvenil del FC Barcelona va sortir disposat a imposar el seu joc des del primer minut i va mirar de posar setge a la porteria local fins aconseguir el primer gol en el minut quatre de joc. Tot i que l’equip verd va intensificar la seva pressió, els blaugrana aconseguien escapolir-se i van tenir varies ocasions de gol. Gràcies a un diana de falta i a una bona combinació col·lectiva es va arribar al 0 a 3 just a l’equador de la primera meitat. A partir d’aquest moment, els locals van millorar el seu joc i van reduir les diferències amb un gol. Aquest fet va ser un miratge, ja que un parell de minuts més tard, un ràpid contraatac blaugrana establia l’1 a 4. A falta de pocs minuts per la conclusió del primer acte, en una jugada d’estratègia de banda, la fortuna es va posar del costat dels barcelonistes: un defensa local va interceptar la pilota i va marcar a la seva pròpia porteria.

A la segona meitat, amb l’1 a 5 en el marcador, l’equip de l’Illa va optar per jugar amb el porter-jugador des del primer minut. Una recuperació blaugrana als primers minuts de la represa va fer que s’establís l’1 a 6 que semblava sentenciar el matx. Però els locals van fer dos gols seguits amb el joc de 5 a falta de 15 minuts pel final per deixar el marcador momentani en 3 a 6 a l’electrònic. Els nois de Martí Graells es van espolsar els nervis de sobre i van tornar a dominar el xoc tot i la incomoditat d’haver de defensar totes les accions amb inferioritat numèrica. A falta de pocs minuts per a la conclusió, una falta xutada directament va permetre  aconseguir el definitiu 3 a 7 amb què es va arribar al final dels 40 minuts reglamentaris.

Cadet: FC Barcelona 25 – Escola FS Comptat d’Urgell 0

Partit sense història en què els blaugranes van golejar al seu rival gràcies a la gran intensitat en atac i en defensa.  A més, la gran efectivitat de cara a porteria va permetre que la diferència a la mitja part ja fos de 9-0.

La segona part va continuar amb la mateixa línia i es va produir un parcial de 16-0 que va deixar el marcador final en 25-0 per als blaugrana.

Infantil: FC Barcelona 6 – CE Futsal Mataró 4

El partit va tenir molta emoció des de bon inici. Després de tres minuts de joc, els blaugrana van fer el primer gol. Poc després, els mataronins van empatar en una errada defensiva culer. L’Infantil barcelonista no va perdre els nervis i, en una bona jugada col·lectiva finalitzada per Garvin al segon pal, va tornar a avançar-se al marcador. I amb el resultat de 2-1 tots dos equips van marxar al vestidor.

Al començament de la segona part, els culers van disposar de moltes ocasions i, en una d’aquestes, Víctor va fer el tercer del Barça. En pocs minuts, Otto i Adri van eixamplar el marcador i van deixar el resultat en 5-2. Tot i disposar d’un penal i un doble penal a favor, els barcelonistes no van poder distanciar-se dels seus rivals. A més, els visitants van retallar les diferències amb dos gols que feien que el resultat perillés. Els de Mataró ho van provar amb el porter-jugador, però això va permetre que els blaugrana marquessin el sisè gol després de recuperar la pilota i amb el 6-4 va acabar el matx.

Aleví: FC Barcelona 4 – AE Les Corts UBAE 2

Els blaugrana van començar amb una gran intensitat el partit que els va donar moltes oportunitats de marcar, però no va ser possible obrir el marcador. El Barça dominava el joc i, tot i tenir un control del matx, el gol no arribava. Abans d’arribar a la mitja part, es va aconseguir marcar l’únic gol dels primers quinze minuts de partit.

A la tornada dels vestidors, la tònica del joc va continuar en la mateixa línia, però l’encert de cara a porteria va millorar. Marc va fer el segon gol gràcies a una assistència d’Adri. El domini culer era evident i va provocar que Eudalt fes el tercer abans que els visitants retallessin les diferències amb dos gols. Després de demanar un temps mort, els blaugranes van mantenir la calma per tornar a marcar i acabar el partit amb el 4-2 definitiu.