L’FCBotiga posa a la venda les noves samarretes de les seccions professionals

L’FCBotiga posa a la venda les noves samarretes de les seccions professionals

L’hoquei, l’handbol, el bàsquet i el futbol sala ja tenen el seu racó personal actualitzat a la botiga del Camp Nou, amb les noves equipacions estampades amb els logos de la competició nacional de l’esport corresponent

Des de fa uns anys, els aficionats als equips de les seccions professionals del FC Barcelona poden adquirir les samarretes dels seus esports favorits: handbol, bàsquet, futbol sala i hoquei patins. Així doncs, tots aquells que ho vulguin ja poden comprar les noves samarretes de la temporada 2015/16, amb el nou patrocinador principal, Lassa Tyres, a la part del davant, amb els logos corresponents de cada competició nacional, com ara la Lliga Asobal per a l’handbol, la Lliga Endesa per al bàsquet, la LNFS per al futbol sala i l’OK Lliga per a l’hoquei, i el patrocinador oficial Serveto a la màniga dreta, excepte en la samarreta de bàsquet.

Què hi pots trobar?

El quadre de talles que s’ha posat a la venda va des de la més petita, la talla S, fins a la més gran, l’XL. Ja fa un parell de temporades que succeeix, però aquest curs també hi haurà disponibilitat de samarretes de seccions al llarg de tot l’exercici 2015/16. L’espai està ubicat a la planta subterrània de l’FCBotiga Megastore del Camp Nou i les samarretes poden personalitzar-se amb el nom i el dorsal a l’esquena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut