Local

Sergi Panadero: “Ens hi juguem molt i som conscients d’on anem”

El mig blaugrana comenta que l’equip “afronta el matx amb molta il·lusió” i explica que esperen “un partit igualat” “Reinaldo García és un company que no va passar desapercebut i tothom se l’estima molt”, diu Panadero

Sergi Panadero coneix amb escreix el Pavilhao Fânzeres, a prop de Porto. I és que el blaugrana hi va disputar l’anada de la final de la Copa CERS amb el Voltregà l’any 2002 –que va acabar guanyant en el partit de tornada– i aquest dissabte hi tornarà amb el Barça tretze anys després. El de Sant Hipòlit ens explica com és el pavelló: “La pista? Veurem com va; és una pista vella i en què la bola bota més del normal, però hi estem acostumats i no serà un factor decisiu”.

Pel que fa al matx, Panadero espera molta igualtat: “L’afrontem amb molta il·lusió, ens hi estem jugant molt i estem conscienciats d’on anem. Esperem un partit igualat, ens enfrontem a un dels millors d’Europa i la seva manera de jugar s’assembla a l’espanyola, intenten tenir el ritme de partit però esperem que s’imposi el nostre”, analitza el ‘9’ blaugrana, que ja ha guanyat set Copes d’Europa amb el FC Barcelona.

Finalment, Panadero explica: “Els dos equips tenim capacitat golejadora i les dues defenses són de les millors, així com les porteries. Hem d’intentar fer un gol més que ells”.

Més notícies aquí