Sessió d'entrenament del Barça Lassa al Pavilhao Fânzeres

Sessió d'entrenament del Barça Lassa al Pavilhao Fânzeres

Els blaugranes s’han entrenat aquest divendres, per espai d’una hora, al pavelló del partit Es tracta d’una superfície en què la bola bota molt i surt molt forta, una pista en què es provarà molt el llançament exterior

El Barça Lassa d’hoquei patins s’ha entrenat aquest divendres a la tarda al Pavilhao Municipal de Fânzeres, lloc on es disputarà el Porto-FCB. I és que el pavelló habitual del Porto Fidelidade, el Dragao Caixa, està ocupat aquest cap de setmana i el partit, un dels millors que es pot veure a Europa, es disputarà a l’antiga pista de l’equip portuguès. Es tracta d’un espai petit, en què hi caben poc més de 1.000 espectadors i amb un terreny de joc en què la bola surt realment ràpid, que bota molt i en què el xut exterior pot ser determinant.

L’entrenament des de Ricard Muñoz ha estat d’una hora aproximadament i els blaugranes han volgut provar els xuts des de mitja distància i els porters han vist la rapidesa dels llançaments, molt perillosos en aquest tipus de partit. A més, s’han acabat de repassar diversos aspectes tàctics per afrontar amb plenes garanties el partit d’aquest dissabte.

Cal recordar que el FC Porto Fidelidade és el primer classificat del grup per diferència de gols –tots dos equips tenen sis punts havent guanyat els dos partits- i que els duels directes entre catalans i portuguesos decantaran les primeres posicions del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut