FC Porto Fidelidade - FC Barcelona: Duel de colossos a Fânzeres

FC Porto Fidelidade - FC Barcelona: Duel de colossos a Fânzeres

Els blaugranes disputen aquesta tarda (18 hora catalana) un dels millors partits d’hoquei que es pot veure a Europa actualment Els de Ricard Muñoz fa dos anys que no perden un partit a la Lliga Europea i l’últim cop que ho van fer va ser contra el Porto

El Barça Lassa visita aquesta tarda el Porto Fidelidade al Pavilhao Fânzeres (18 hora catalana). No és l’actual pista de l’equip portuguès, sinó l’antic pavelló, ja que el Dragao Caixa està ocupat aquest cap de setmana. Es tracta d’un recinte amb un parquet irregular, on la bola bota molt alta i on els xuts des de tres quarts de pista poden ser molt perillosos. Porto i Barça disputaran aquest dissabte un dels millors partits d’hoquei sobre patins que es poden veure actualment.

El rival

És un dels clars aspirants a guanyar la Lliga Europea d’hoquei patins aquest curs. Ha canviat molt l’equip, l’estil, i també l’entrenador, que actualment és el català Guillem Cabestany. Compta amb jugadors de primer nivell mundial com Hélder Nunes, Gonçalo Alves, Jorge Silva, Rafa Costa, Telmo Pinto i l’exblaugrana Reinaldo Garcia, que aporta experiència i lideratge al conjunt portuguès. Es tracta d’un equip amb molt potencial ofensiu i que en defensa ha millorat molt canviant el seu estil de joc. Serà un xoc de colossos entre portuguesos i catalans.

El Barça

Va provar la pista del Pavilhao Fânzeres aquest divendres per intentar adaptar-se a una pista en què la bola surt molt alta i molt ràpida. Tots els jugadors sèniors estan disponibles i també ha viatjat Blai Roca, porter del Júnior i del Barça B, en cas que sigui necessària la seva presència. Cal recordar que l’última derrota dels de Ricard Muñoz a Europa va ser fa dos anys, precisament contra el Porto. Per tant, els catalans tenen molt present la dificultat d’aquest partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut