Barça B-Atlètic Balears: El Mini com a punt de partida

Barça B-Atlètic Balears: El Mini com a punt de partida

12 hores (Esport 3): L’equip de Gerard López intentarà fer bon l’empat a Sabadell aconseguint la victòria contra l’Atlètic Balears Els de Mallorca, que estrenen entrenador per la destitució de Siviero, estan a dos punts de play-off en vuitena posició

Un altre rival balear, aquest cop l’Atlètic Balears, visita el Miniestadi (12 hores / Esport 3) en el partit corresponent a la 15a jornada del grup 3 de la Segona Divisió B. Després de l’empat la passada jornada a la Nova Creu Alta (2-2) el filial intentarà aconseguir la victòria i sumar quatre punts en sis partits.

L’Atlètic Balears, un rival exigent

L’equip blanc-i-blau ocupa la 8a posició a la taula amb cinc victòries, cinc empats i quatre derrotes. Aquesta setmana van destituir el seu entrenador, Gustavo Siviero, i qui dirigirà l’equip al Mini és l’entrenador fins ara del seu juvenil Divisió d’Honor, Javi Herreros. Els balears vénen amb tots els disponibles al Mini amb les baixes per lesió de Chando i de Michael Wiemann per acumulació d’amonestacions. A més, aquest dissabte van poder presenciar des del Camp Nou el partit entre el FC Barcelona i la Reial Societat. L’Atlètic Balears intentarà fer bona la dita d’entrenador nou, victòria segura, mentre que el Barça B mai ha perdut a casa contra els de Mallorca. De ben segur que es veurà un bon partit en un diumenge al matí amb entrada lliure per als socis blaugrana i per als menors de 12 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut