El Barça Lassa busca un cop d’efecte a Copenhaguen

El Barça Lassa busca un cop d’efecte a Copenhaguen

Un triomf a Dinamarca, objectiu per mantenir el liderat del Grup B de la VELUX EHF Champions League

Si diumenge passat els blaugranes superaven el Vardar i dimecres a Lleó assolien el rècord històric d’imbatibilitat a la Lliga, ara és el moment de donar un cop d’efecte a la Champions d’handbol. Guanyar a la pista danesa suposaria mantenir el liderat, a dos punts per sobre del Rhein Neckar Lowen.

Res és fàcil a Dinamarca

De les 14 visites blaugrana a terres daneses set han estat triomfs culers, quatre han acabat en empat i tres en derrota. A més, els dos precedents amb el Kolding a Dinamarca s’han saldat amb empats.

Tant per la història com pel dramàtic partit que els blaugranes van tenir al Palau Blaugrana a la primera volta davant els danesos, Pascual ja va avisar divendres en roda de premsa del perill del Kolding.

El Barça Lassa ha recuperat Danjel Saric, que va arribar dissabte directament a Copenhaguen, després de la classificació de Qatar per als Jocs Olímpics de Rio.

Amb vells coneguts

El KIF Kolding ocupa la vuitena posició del Grup B. Una posició que no es correspon amb la qualitat dels danesos. Les lesions han passat factura a un equip amb vells coneguts per l’afició del Barça d’handbol.

El porter Kasper Hvidt i el lateral dret Konstantin Igropulo havien format part del Barça d’handbol. A ells s’ajunten jugadors de molt talent com Spellerberg, Laen i Jorgensen, entre d’altres.

El KIF Kolding i el FC Barcelona Lassa jugaran a les 16.50 h de diumenge en un partit que es podrà seguir per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut