Local

Acord amb el West Ham United per a la cessió d'Alex Song

El FC Barcelona i el club anglès han arribat a un acord per a la cessió del jugador camerunès per a la temporada 2015/16

El FC Barcelona i el West Ham United han arribat a un acord per a la cessió del jugador Alex Song al club anglès per a la temporada 2015/16.

Alex Song va aterrar al Camp Nou l’estiu del 2012 procedent de l’Arsenal per reforçar el mig del camp del FC Barcelona. El camerunès va incorporar-se a la disciplina de l’equip de Tito Vilanova, amb qui va acabar disputant un total de 34 partits oficials, 20 a la Lliga dels 100 punts. El seu primer i únic gol com a blaugrana va marcar-lo el 17 de novembre del 2012 davant el Saragossa, en la victòria per 3-1 a l’Estadi.

En la seva segona temporada a Barcelona (2013/14), sota les ordres de Gerardo Martino, Song juga un total de 31 partits. L’any següent, amb Luis Enrique a la banqueta, el camerunès marxa cedit al West Ham United de la Premier League, club on torna cedit una temporada més després d’haver jugat 65 partits oficials amb el Barça.

Més notícies aquí