Satoransky, Perperoglou i Tomic debuten amb victòria a l’Eurobasket

Satoransky, Perperoglou i Tomic debuten amb victòria a l’Eurobasket

Pau Ribas, amb la selecció espanyola, ha perdut contra Sèrbia en el duel jugat en la jornada inaugural

L’Eurobasket 2015 ha alçat el teló a Riga, Letònia, amb la presència de Tomas Satoransky, jugador del FC Barcelona Lassa, vestint la samarreta de la República Txeca. La seva selecció ha iniciat l’Europeu amb bon peu després de guanyar còmodament a Estònia (80-57). El base blaugrana ha sortit en el cinquet inicial i, amb 25 minuts de joc, ha estat una de les peces importants a l’hora d’aconseguir el primer triomf. Pel que fa a les estadístiques, el base ha sumat 7 punts, ha estat el màxim rebotador del seu equip, amb 7, i ha repartit tres assistències. El proper partit per a Satoransky serà demà diumenge a partir de les 21.30 hores enfront Ucraïna.

En aquesta primera jornada, el grec Stratos Perperoglou també ha començat amb victòria. Grècia s’ha imposat a Macedònia per vint punts de diferència (65-85) en el duel celebrat a Zagreb (Croàcia). Perperoglou, que ha estat fitxat aquest estiu pel FC Barcelona Lassa, ha jugat cinc minuts. El seu següent compromís serà aquest diumenge (21.00 hores) contra la Croàcia d’Ante Tomic.

Precisament, el pivot blaugrana ha estat titular en el partit de Croàcia davant Eslovènia. Ha jugat onze minuts i ha anotat cinc punts, agafant quatre rebots.

Derrota de la selecció espanyola

Pau Ribas, que també s’estrenarà aquesta temporada com a jugador del Palau Blaugrana, no ha tingut l’inici desitjat. La selecció espanyola ha perdut a Berlín contra Sèrbia (70-80). El jugador català ha jugat 24 minuts, realitzant 11 punts i tres assistències. El proper partit del combinat estatal serà aquest diumenge contra Turquia (21.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut