La selecció espanyola, a un petit pas de l’Eurocopa 2016 després del triomf contra Macedònia

Els blaugranes Piqué i Sergio han estat titulars en la victòria del combinat de Vicente del Bosque contra Macedònia (0-1)

La selecció espanyola dels blaugranes Piqué, Sergio, Bartra, Iniesta i Jordi Alba ha fet un pas gairebé definitiu cap a França. Els de Vicente del Bosque han derrotat la selecció de Macedònia, l’última classificada del Grup C, per un 0-1 i, pràcticament, han segellat la seva classificació per a l’Eurocopa 2016. Perquè, amb 21 punts, i a falta de dos partits per al final de la fase de classificació, Espanya és líder i se situa a 2 punts de la segona a la taula, la selecció d’Eslovàquia, que ha empatat amb Ucraïna, tercera (16).

Ràpidament, Espanya ha posat el partit de cara, amb un gol matiner de Mata (0-1, minut 7). Un bon inici per als de del Bosque, que han sortit amb Piqué i Sergio a l’onze titular. Però, tot i l’avantatge, Espanya ha tingut problemes per arribar a l’àrea de Macedònia, que ha aguantat bé i no ha facilitat el joc dels visitants.

Malgrat gaudir d’alguna ocasió, especialment durant els primers minuts de la segona meitat, Macedònia no ha pogut neutralitzar el gol espanyol, que ha acabat guanyant el partit. El migcampista i capità del Barça, Andrés Iniesta, ha jugat els darrers minuts de l’enfrontament, mentre que Jordi Alba i Marc Bartra han pogut descansar.