Dani Alves rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria per rebre el Llevant

Dani Alves rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria per rebre el Llevant

Luis Enrique ja pot comptar amb el lateral brasiler en una llista de 18 jugadors completada per Gumbau, del filial, per al partit d’aquesta nit (20.30h)

Luis Enrique ha donat a conèixer aquest matí la llista de convocats per al partit d’aquesta nit (20.30 hores, Canal+ Partidazo) al Camp Nou contra el Llevant. El tècnic blaugrana ha citat a 18 jugadors per al duel de la jornada 4 de Lliga, amb Dani Alves com a principal novetat. El lateral brasiler ha rebut l’alta mèdica aquest mateix dissabte després de recuperar-se de la lesió muscular a l’adductor de la cama dreta que es va fer en el primer partit de Lliga a San Mamés. Per completar la llista, tal com va confirmar en la roda de premsa prèvia, Luis Enrique ha citat també a Gerard Gumbau, del filial.

Després de la bona notícia de l’alta mèdica d’Alves, Luis Enrique té les baixes per lesió de Douglas, Bravo, Vermaelen i Rafinha, a més del sancionat Piqué. Així doncs, la llista de convocats per rebre el Llevant està formada per Ter Stegen, Masip, Alves, Jordi Alba, Mascherano, Bartra, Adriano, Mathieu, Sergi Roberto, Sergio, Rakitic, Iniesta, Gumbau, Munir, Sandro, Suárez, Neymar Jr i Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut