Local

Aquest dimecres, sorteig del Mundial de Clubs 2015

Es coneixen quatre dels set participants al Japó, d’entre els quals el FC Barcelona com a campió d’Europa

El quadre del Mundial de Clubs de la FIFA 2015, que es disputarà del 10 al 20 de desembre a Yokohama i Osaka (Japó), quedarà definit aquest dimecres en un sorteig a Zuric (Suïssa), a les 14 hores. De moment, es coneixen quatre dels set participants. Un d’aquests és el FC Barcelona, com a campió d’Europa de la temporada 2014/15. Encapçalaran la representació culer el director d’esports professionals, Albert Soler, i el director de futbol, Raül Sanllehí.

Els altres equips confirmats són el River Plate (campió de la Copa Libertadores), el Club Amèrica (campió de la Lliga de Campions de la CONCACAF) i l’Auckland City (campió de la Lliga de Campions d’Oceania). Els tres clubs restants seran els guanyadors de les Champions League d’Àsia i d’Àfrica, així com el campió de la Lliga japonesa, com a convidat. Aquests tres participants es coneixeran al llarg del mes de novembre.

Seu i rivals per definir

Un dels condicionants del sorteig és que el FC Barcelona i el River Plate inicien el seu camí directament a les semifinals i en costats oposats del quadre. Per tant, catalans i argentins només es podrien trobar en una hipotètica final. El que es farà públic oficialment és la seu d’aquests dos partits, és a dir, Yokohama o Osaka. Aquest dimecres també coneixeran els seus possibles rivals, que hauran de disputar una eliminatòria prèvia de quarts de final.

Més notícies aquí