El nou abonament de la temporada 2015/16 serà imprescindible per al partit contra el Las Palmas

El nou abonament de la temporada 2015/16 serà imprescindible per al partit contra el Las Palmas

Els carnets d’abonament i els passis d’aparcaments corresponents a la temporada passada ja no seran vàlids per poder accedir al Camp Nou el proper dissabte

El FC Barcelona avisa els socis abonats que per al partit de Lliga de dissabte al Camp Nou, contra el Las Palmas (16 hores) caldrà accedir amb l’abonament de la vigent temporada, la 2015/16. Per als socis amb plaça d’aparcament, també aquest dissabte necessitaran obligatòriament el passi actual per poder accedir amb el vehicle a les instal·lacions blaugrana.

Diumenge passat el partit de Lliga contra el Llevant va ser el darrer en què el Club encara va permetre l’accés a l’Estadi amb l’abonament antic. Aquells abonats que encara no tinguin el carnet en el seu poder, el podran recollir a la seva oficina de Caixabank en el cas de tenir el pagament domiciliat en aquesta entitat bancària. Si l’abonat té domiciliat el pagament en una altra entitat, i encara no ha rebut el carnet d’abonat en el seu domicili particular, el podrà recollir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Club.

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l’OAB a través del telèfon 902 1899 00, per correu electrònic oab@fcbarcelona.cat o bé presencialment.

Canvis en les portes d’entrada a l’Estadi

D’altra banda, el Club recorda als socis abonats que s’ha procedit a reestructurar l’entrada a les portes que donen accés a l’Estadi per tal d’agilitzar aquest procés i millorar el flux de circulació a l’interior del recinte. En el cas que els socis abonats desitgin seguir utilitzant les mateixes portes que feien servir la temporada passada, podran fer-ho, però el Club recomana utilitzar les noves portes, que estan indicades al carnet d’abonament de la nova temporada 2015/16. Aquestes noves portes, en la majoria de casos, queden més a prop del seient del soci abonat, i això facilita que s’hi pugui arribar de manera més fàcil i més ràpida.

Renovació dels Passaports Infantils

El partit contra el Las Palmas també serà el primer en què només es podrà activar el Passaport Infantil corresponent a aquesta temporada. En cas de no haver rebut el passaport a través de correu ordinari al domicili particular, es pot recollir presencialment a l’OAB.

Recollida del Passaport Sènior

Els socis que disposin del Passaport Sènior des de la temporada passada hauran de recollir presencialment el nou passaport de la temporada 2015/16 a l’OAB. Com en el cas del Passaport Infantil, el carnet del Passaport Sènior del curs passat ja no serà vàlid per al partit contra el Las Palmas i per tant només es podrà activar el de la vigent temporada.

Horaris de l’OAB

• De dilluns a divendres: de 9 a 20 h. (Aquest dijous 24 de setembre l'OAB estarà tancada al públic)
• Dies de partit al Camp Nou: Entre setmana, de les 9 h fins a l’inici de la segona part. En cap de setmana i festius, de les 10 h fins a l’inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut