FC Barcelona – UD Las Palmas: Per passar pàgina

FC Barcelona – UD Las Palmas: Per passar pàgina

16 hores, Canal+ Liga: L’equip busca recuperar el camí del triomf davant d’un nouvingut a la categoria

Tretze anys després, el Camp Nou torna a acollir un Barça-Las Palmas de Lliga. Els grancanaris es trobaran un rival amb la necessitat de passar pàgina del que va succeir a Balaídos a la jornada intersetmanal. Aquell 4-1 va trencar bruscament la ratxa inicial de quatre victòries en el campionat. Apresos els errors, aquesta tarda ha de reprendre el camí del triomf. I és que el K.O. a Vigo ha situat l’equip cinquè, a un punt del líder.

El cos tècnic segueix recuperant efectius. En la convocatòria que ha facilitat aquest dissabte al matí hi havia l'alta de Sandro. En canvi, en el cas de Jordi Alba persisteixen les molèsties cervicals i seguirà sent baixa. Les baixes per lesió per a Luis Enrique seran Bravo, Vermaelen, Rafinha, i l'esmentada de Jordi Alba.

La UD Las Palmas, per la seva banda, es presenta al Camp Nou amb la il·lusió del nouvingut a Primera després d’un llarg temps d’absència i amb l’oxigen que li va aportar el triomf en la jornada anterior davant del Sevilla (2-0). El tècnic dels grancanaris té el principal dubte de Roque Mesa, precisament un dels golejadors en l’últim partit.

L’estadi del Barça és tradicionalment un feu complicat per als grocs. De trenta-una visites només n’ha pogut treure de positiu dues victòries i tres empats. Això sí, la darrera visita (2001/02) es va saldar amb un 1-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut