La llista de 18 convocats per al partit contra el Las Palmas

La llista de 18 convocats per al partit contra el Las Palmas

Luis Enrique recupera Sandro, que substitueix Douglas a la convocatòria, mentre que Jordi Alba segueix fora per molèsties cervicals

El Barça disputa aquesta tarda (16 hores, Canal + Liga) el partit corresponent a la jornada 6 de Lliga contra el Las Palmas. Unes hores abans del duel, Luis Enrique ha facilitat la llista de 18 jugadors convocats per rebre el conjunt canari al Camp Nou. El tècnic recupera per aquest partit Sandro Ramírez, amb l'alta mèdica, però encara no pot comptar amb Jordi Alba. El lateral de l’Hospitalet segueix fora ja que persisteixen les molèsties cervicals que ja li van impedir disputar l’últim partit. La convocatòria la completa, com en els últims compromisos, el jugador del filial Gerard Gumbau.

Luis Enrique, a més, segueix tenint les baixes per lesió de Claudio Bravo, Rafinhaque ja va ser operat- i Vermaelen. Així doncs, la llista de 18 convocats per rebre el Las Palmas la formen: Ter Stegen, Masip, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Dani Alves, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Neymar Jr, Mascherano, Marc Bartra, Munir, Sandro, Sergi Roberto, Adriano, Mathieu i Gerard Gumbau.

El partit es disputarà aquesta tarda a les 16 hores al Camp Nou. Cal recordar que per aquest partit serà imprescindible l’abonament de la temporada 2015/16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut