Mascherano: “L’absència de Messi no ha de servir d’excusa”

El jugador del FC Barcelona lamenta la lesió del “jugador més important de la selecció”, però assegura que han jugat “sense ell altres vegades i l’equip s’ha refet”

Javier Mascherano ja s’ha incorporat a la concentració de la selecció Argentina. En la seva arribada al país, el migcampista del FC Barcelona va parlar amb la premsa i es va mostrar amb esperances d’iniciar els primers partits per a la Copa del Món de Rússia amb bon peu. Malgrat tot, va lamentar l’absència de Leo Messi, que no podrà participar en aquests partits per lesió, tot i que va assegurar que “no ha de servir d’excusa”. “Hem de tenir en compte que ens falta el jugador més important de la selecció, però ja hem jugat sense ell altres vegades i l’equip ha donat la cara. Així que intentarem fer-ho de nou. Aquest ha de ser l’objectiu i no l’excusa, perquè hem de recuperar-nos i seguir endavant”, va assegurar Mascherano.

Sobre els rivals dels enfrontaments que l’Argentina ha de disputar aquest dies i el camí cap a la classificació per al Mundial, Mascherano va comentar que “aquests partits són molt importants, ja que es tracta d’un camí llarg i difícil”. “Volem el bitllet per a Rússia, així que tenim l’expectativa de començar de la millor manera possible. És important sumar un bon coixí de punts, per tal de tenir tranquil·litat i, després, no haver de pensar en els resultats que necessitem per aconseguir l’objectiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut