Bravo guanya la partida a Alves; Mascherano es queda sense el triomf

El combinat xilè ha superat el Brasil per 2-0 en partit de classificació per al Mundial del 2018 Dos gols en els últims minuts han fet que Argentina perdi el partit contra Equador disputat a Buenos Aires

Aquest divendres per la matinada s’han jugat els primers partits de classificació per al Mundial 2018 de les seleccions sud-americanes amb tres jugadors del Barça. Bravo ha participat en la victòria xilena per dos a cero sobre el Brasil de Dani Alves. Desafortunadament, Javier Mascherano no ha pogut ednur-se la victòria davant d’Equador.

L’actual campiona de la Copa Amèrica, Xile, ha començat amb bon peu el camí cap el Mundial de Rússia. Amb dos gols, un d’ells de l’exblaugrana Alexis Sánchez, ha guanyat la selecció de Brasil amb Dani Alves a les seves files, que ha jugat els noranta minuts. L’altre blaugrana que ha disputat tot el partit ha estat Claudio Bravo, que ha mantingut la seva porteria a cero.

Per la seva banda, l’Argentina entrenada pel Tata Martino no ha pogut guanyar la selecció d’Equador, que s’ha endut els tres punts amb dos gols consecutius en dos minuts. El quart capità del Barça, Javier Mascherano, ha disputat els noranta minuts com a migcampista.