Villanovense CF – FC Barcelona: Queda pendent al Camp Nou

Villanovense CF – FC Barcelona: Queda pendent al Camp Nou

No hi ha hagut gols a Villanueva de la Serena i els setzens de Copa es decidiran a la tornada Debut prometedor de dos jugadors del filial: Kaptoum i Aitor Cantalapiedra

La visita del Barça a Villanueva de la Serena quedarà entre el record dels extremenys per l’empat sense gols que ha aconseguit l’equip local, de la Segona Divisió B, a l’anada dels setzens de final de Copa. S’ha vist un conjunt blaugrana amb moltes novetats, seriós però poc vistós, millor en defensa que en atac. Sens dubte, el més positiu del matx per als culers ha estat el debut prometedor de dos joves del filial: Kaptoum i Aitor Cantalapiedra.

I és que presentava el vigent campió un onze completament innovador, amb el mencionat Kaptoum. El camerunès, desequilibrant i atrevit, ha estat una de les sensacions del debut a la Copa davant d’un rival ordenat, previsor i expectant a les contres. Cedia per complet la pilota el Villanovense al Barça, que dominava sense gaire profunditat, encara que Masip havia d’estar molt atent.

Un xut alt de Munir des de l’àrea petita a la mitja hora ha estat la millor oportunitat del primer temps per als catalans. Els córners a favor del Villanovense han estat el que més ha permès somiar l’entregada afició extremenya. De fet, en un d’aquests, una rematada de Javi Sánchez ha fregat el travesser (min 41). A mesura que passaven els minuts, els locals s’ho començaven a creure i de mica en mica, fins al descans, les forces s’han anat equilibrant.

El Barça ha recobrat el control per complet a la represa i fins al final. Semblava imposar una marxa més en un partit de ritme baix. Al minut 63, Sandro disposava d’una bona ocasió des de la frontal. Tot seguit, s’estrenava Aitor Cantalapiedra substituint el destacat Kaptoum. Per tant, els visitants han acabat la darrera mitja hora amb quatre del filial sobre el terreny de joc (també hi eren Samper i Gumbau). El Villanovense, amb menys oxigen, havia fet un pas enrere.

La rereguarda blaugrana, amb Bartra i Vermaelen a l’eix, es mostrava molt segura en tot moment. En atac, ho intentaven repetidament sense fortuna Sandro i Munir, nodrits per Samper. Es defensava amb tot el Villanovense. A les acaballes, el porter Fuentes ha evitat el triomf del Barça en un cop de cap de Bartra (min 86). D’aquesta manera, tot està per fer al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut