Comunicat de la primera plantilla del FC Barcelona

Comunicat de la primera plantilla del FC Barcelona

Davant la reacció que ha provocat la iniciativa que va emprendre per celebrar la victòria i el bon moment de l'equip coincidint amb la nit de Halloween

Davant la reacció que ha provocat la iniciativa que vam emprendre per celebrar la victòria i el bon moment de l'equip coincidint amb la nit de Halloween, la plantilla del primer equip de futbol del FC Barcelona vol manifestar que:

1.- En cap cas va ser el nostre ànim ofendre i molestar cap company de l'equip del Getafe.

2.- La irrupció a la zona mixta coincidint amb la roda de premsa de Víctor Rodríguez va ser una desafortunada casualitat involuntària, per la qual li demanem disculpes personalment i li expressem el nostre respecte. Les imatges enregistrades en aquell moment demostren que un dels jugadors participants diu textualment: “A on anem? Que ens hem equivocat”.

3.- Aquesta plantilla és conscient de la responsabilitat que implica ser jugador del FC Barcelona i vol mostrar les seves disculpes a qui s'hagi pogut sentir ofès, especialment als membres de l'equip i als seguidors del Getafe. El nostre compromís és també irrenunciable amb els socis i seguidors del FC Barcelona, que han de poder sentir-se orgullosos d'aquest equip també fora del terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut