Local

Acord de renovació amb Rafinha fins al 30 de juny del 2020

El FC Barcelona ha anunciat l’acord amb el migcampista brasiler, que seguirà com a blaugrana, com a mínim, cinc anys més

El FC Barcelona ha comunicat aquest dilluns que ha arribat a un acord amb Rafael Alcántara, ‘Rafinha’, per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny de l’any 2020.

La nova clàusula de rescissió serà de 75 milions d’euros, i el nou contracte se signarà properament.

Una lesió inoportuna

Rafinha es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona fins a arribar al Barça B. Al Miniestadi es va acabar de formar com a futbolista, i abans de fer el salt definitiu al primer equip va anar cedit una temporada al Celta. A Balaídos va brillar sota les ordres de Luis Enrique, i un any després, de la mà del tècnic asturià, Rafinha es va convertir definitivament en jugador de la primera plantilla del Barça.

Ja com a blaugrana, el petit dels Alcántara va anar sumant protagonisme progressivament, i va acabar sent un jugador important en la consecució del segon triplet de la història del FC Barcelona. A l’inici de la present temporada, Rafinha va començar de la millor manera possible, marcant un dels gols del Barça a la final de la Supercopa d’Europa a Tbilissi.

Després de debutar amb la selecció absoluta del Brasil, en el debut del Barça a la Lliga de Campions a l’Olímpic de Roma, Rafinha va caure lesionat. El blaugrana va rebre una entrada de Nainggolan i va patir un trencament del lligament encreuat del genoll dret. Rafinha va ser intervingut i està en ple procés de recuperació.

Més notícies aquí