El FC Barcelona, líder en solitari a la Lliga

El FC Barcelona, líder en solitari a la Lliga

La victòria de l’equip de Luis Enrique i la desfeta del Reial Madrid a Sevilla (3-2) permet que els blaugrana deixin de compartir lideratge amb els madrilenys

Jornada positiva pel FC Barcelona. La victòria davant el Vila-real (3-0) ha donat tres punts importants a un equip de Luis Enrique que s’ha convertit en el nou líder de Primera Divisió. I en solitari. Aquesta novetat s’ha produït després de la derrota del Reial Madrid davant el Sevilla (3-2), en el partit disputat al Sánchez Pizjuán i que ha tancat l’onzena jornada de Lliga.

Des de la novena jornada, Reial Madrid i Barça estaven empatats a punts al capdavant de la taula. Els de la Rafa Benítez, però, tenien la condició de líder per la seva major diferència de gols. Aquest diumenge, l’equip madrileny ha perdut el primer duel d’aquest curs a la Lliga i, per tant, el Barça és el nou líder amb un total de 27 punts. La diferència de tres punts sobre el Reial Madrid podria ampliar-se en el clàssic que es disputarà en la següent jornada, el dissabte 21 de novembre (18.15 hores) al Santiago Bernabéu.

Amb els resultats que hi ha hagut aquest diumenge, els barcelonistes recuperen el lideratge que havien perdut en la cinquena jornada després de la derrota a Vigo.

Consulta tota la classificació

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut