Les entrades per al Barça-Madrid, a partir del 18 de novembre

Les entrades per al Barça-Madrid, a partir del 18 de novembre

El procés s’obrirà a les 10 del matí i serà exclusiu per als socis no abonats, que gaudiran d’un 5% de descompte

A partir de dimecres, 18 de novembre, a les 10 hores, els socis no abonats del FC Barcelona podran començar a comprar les entrades per al Clàssic de Lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid que es jugarà al Camp Nou el cap de setmana del 3 d’abril.

Els socis no abonats podran comprar fins a un màxim de dues entrades, i gaudiran d’un 5% de descompte. Els canals de venda seran el lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat i Ticketmaster (www.ticketmaster.es).

[[BOTOVERMELL::ENTRADES FUTBOL++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/propers-partits-futbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La venda de les entrades del Clàssic a l’Estadi, que estava previst que s’obrís l’11 de novembre, s’endarrereix una setmana amb l’objectiu de millorar el servei i que el soci no abonat tingui més seients a la seva disposició procedents del Seient Lliure.

Per a la resta de socis i per al públic en general la venda d’entrades del Barça-Madrid s’obrirà més endavant. El Club posa a disposició dels interessats la possibilitat de ser avisats de l’obertura de la venda a través d’un correu electrònic. Només cal que facilitin les seves dades en un formulari.

[[BOTOVERMELL::REGISTRAR-SE++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formentradeswl.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut