Les cinc claus de la golejada al Clàssic

Les cinc claus de la golejada al Clàssic

La solidesa defensiva, Sergi Roberto, Suárez, Neymar i la medul·lar són algunes de les cinc claus d’una golejada històrica

Sergi Roberto

El jugador del planter ha estat titular al mateix estadi on va debutar a la Lliga de Campions la temporada 2010/11. El ‘20’ està sent un dels millors jugadors de la Lliga en les darreres jornades i avui ja ha deixat un primer tast de la seva qualitat amb la jugada que ha acabat en el 0-1. Sergi Roberto encadena gran actuacions i ho fa variant les seves posicions. Com ha dit Luis Enrique en la roda de premsa, és “el comodí de l’equip”.


Luis Suárez

Amb els dos d’avui ja ha marcat 15 gols en 19 partits d’aquesta temporada i demostra el seu espectacular inici de curs. L’uruguaià, a més, ha trencat una ratxa d’imbatibilitat al Bernabéu de Keylor Navas que durava des de feia 10 mesos (l’últim havia estat el 15 de gener passat a la Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid). Amb la definició i sang freda en el 0-4 ha culminat una actuació memorable.


Neymar Jr.

El pitxitxi de la Lliga. Amb això queda tot dit. El d’aquest Clàssic ha estat el seu dotzè gol a la competició. El brasiler ha trencat sempre que ha volgut per la seva banda i a més de marcar ha repartit assistències com la del 0-3 d’Iniesta amb un toc d’esperó màgic. El d’aquest dissabte ha estat ja el seu tercer gol en només 5 Clàssics.


La medul·lar

Rakitic s’ha pogut recuperar a temps i ha format el mig del camp juntament amb Sergio i Iniesta. Tots tres han fet un enorme partit amb un Sergio Busquets que segueix en un moment dolç que el consolida com el millor migcentre del món i un Andrés Iniesta que ha tornat a lluir elegància i intel·ligència sobre la gespa i que ho ha acabat culminant amb un gol que es recordarà molt de temps.


Imbatibilitat

El Barça no ha encaixat cap gol des del 25 d’octubre passat quan l’Eibar es va avançar al Camp Nou l minut 9. Des de Llavors, entre Lliga, Copa i Lliga de Campions ja són 531 minuts sense rebre’n cap. L’actuació de Bravo al Clàssic ha estat de les que fan època fent aturades increïbles a Cristiano Ronaldo, James i Benzema.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut