Atlètic Balears - FC Barcelona: Derrota a Sol Malferit (2-1)

Els de Gabri cauen a domicili tot i buscar l'empat fins al final

El Juvenil A ha caigut a domicili aquest diumenge contra l'Atlètic Balears (2-1) en el partit corresponent a la tretzena jornada de la Divisió d'Honor Juvenil.

Els de Gabri, que acumulaven l'esforç del dur enfrontament de dimarts de la UEFA Youth League davant la Roma (3-3), han vist com el conjunt local s'anava amb una renda de dos gols al descans. Primer Capella (minut 30) i més tard Borja (minut 33), amb un bon llançament de falta, han estat els golejadors de l'Atlètic Balears.

Els locals han sabut aguantar el resultat fins al minut 85, moment en què ha arribat el gol d'Álex Blanco que posava els blaugrana a només un gol de l'empat. Però els de Gabri García no han pogut completar la remuntada en els minuts finals.

Amb aquesta derrota el Juvenil A desaprofita l'empat del Mallorca davant el Girona (2-2) i es manté quart amb 23 punts, a 11 dels mallorquins, líders de la categoria amb 34 punts en 13 partits.

Golejada del Juvenil B

Els jugadors de Quique Álvarez s’han imposat al Reus per un contundent 4-0 amb gols de Guillem Jaime, Werick Maciel, Ramon Rodriguez i Ricard Puig. Els blaugranes, que dominaven per 0-3 a la mitja part, s’han endut els tres punts que els permet situar-se tercers amb 29 punts a l’espera de disputar el partit de la jornada anterior al camp de l’Europa.