El Bayer Leverkusen empata davant el Schalke

Els alemanys, rival del Barça en l’última jornada de la fase de grups, sumen un punt després d’empatar al minut 85 (1-1) L’AS Roma, que dimarts va visitar el Camp Nou, ha caigut 0-2 davant l’Atalanta

El primer equip del FC Barcelona, que aquest dimarts va segellar el pas a vuitens de final de la Lliga de Campions davant l’AS Roma, tancarà la fase de grups amb la disputa de la sisena jornada el pròxim 9 de desembre al camp del Bayer Leverkusen (20.45 hores). Deu dies abans d’aquesta cita, els alemanys han empatat a casa davant el Schalke.

Bayer Leverkusen

El Bayer Leverkusen ha sumat un empat a casa davant el partit davant el Schalke 04. Els visitants s’han avançat amb un gol al minut 50. A les acaballes del partit, el Leverkusen ha empatat gràcies a un gol de Riether en pròpia porteria en una jugada per la banda de Chicharito Hernández. El Bayer és sisè a la Bundesliga amb 21 punts.

AS Roma

Després de la golejada rebuda dimarts al Camp Nou (6-1), la Roma s’ha vist superada per l’Atalanta amb dos gols a les acaballes de la primera i la segona meitat respectivament (40’ i 80’), el segon d’ells de penal. Amb aquesta derrota, el conjunt de Rudi García suma 27 punts en 14 jornades a la Serie A.