Rivillos rep l’alta i viatja a la Copa

Rivillos rep l’alta i viatja a la Copa

El jugador madrileny estarà a disposició de Plaza per al partit de quarts de final de divendres contra Jaén

Torna Mario Rivillos. El madrileny ja té l’alta mèdica i entrarà a la convocatòria de Plaza per a la Copa d’Espanya que es disputarà a València a partir de divendres. De fet, Rivillos ja fa tres setmanes que s’entrena amb normalitat amb la resta de l’equip. Les sensacions són molt bones i per aquest motiu els Serveis Mèdics li han donat l’alta i el tècnic l’inclourà a la llista de convocats per a la Copa.

“És un jugador molt important per a nosaltres i la seva tornada és una gran noticia. Està clar que li falta ritme de partit, però es troba bé i el sol fet que estigui a la convocatòria ja és un revulsiu molt important per al grup de cara a la Copa”, diu Plaza. Recordem que Rivillos es va trencar el lligament encreuat del genoll dret el passat mes de juny en la final contra Inter, i ara fa set mesos i mig que va passar pel quiròfan per operar-se.

Esquerdinha, única baixa

Amb l’alta de Rivillos, l’única baixa per a la Copa serà de Leandro Esquerdinha. El brasiler es troba a la recta final de la recuperació de la lesió al bessó de la cama esquerra i tornarà després de la Copa. Malgrat que no jugui, Esquerdinha viatjarà amb la resta de l’expedició a València aquest dijous a la tarda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut