El BM Villa de Aranda, revelació de la Lliga, visita al Barça d’handbol

El BM Villa de Aranda, revelació de la Lliga, visita al Barça d’handbol

A la quarta temporada a l’Asobal, el Villa de Aranda lluita pels llocs europeus, en un partit on es retrà homenatge al rècord d’imbatibilitat blaugrana

Dimarts a les 20.30 h i en directe, en el partit estrella de la jornada, per Movistar+, el Barça Lassa rep la visita de BM Villa de Aranda, sisè classificat de la competició. Un equip que s’està mostrant a un alt nivell, en un dia en què es farà el reconeixement al rècord d’imbatibilitat del FC Barcelona.

Sense entrenar

La darrera setmana ha estat frenètica per als homes de Pascual. Dos partits de Champions i un de Lliga Bahaus Asobal, els tres fora de casa i els tres resolts amb triomf, han suposat una càrrega de treball extrema per al Barça Lassa.

L’equip va tornar de Dinamarca dilluns al migdia i Xavi Pascual va decidir donar descans als seus homes que estan citats dimecres a les 18.30 h al Palau Blaugrana per decidir la llista de convocats i preparar el partit.

Filip Jicha tindrà descans i se suma a l’absència ja coneguda de Sarmiento. La llista definitiva es coneixerà poc abans del partit.

Moment dolç

El BM Villa de Aranda viu un moment dolç en la seva quarta temporada a l’Asobal. Sisè classificat i arriba al Palau després d’haver superat el Naturhouse La Rioja en l’anterior jornada.

Els homes de Jacobo Cuetara, a base de treball, han aconseguit fites que el món de l’handbol està reconeixent. En les seves files figura l’actual màxim golejador de la Lliga, el jove extrem madrileny Javier Muñoz, que amb 83 gols lidera la taula de golejadors de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut