Mesures de seguretat al Camp Nou per al partit davant el CF Villanovense

Mesures de seguretat al Camp Nou per al partit davant el CF Villanovense

De cara al partit de Copa davant el CF Villanovense al Camp Nou, el Club recorda algunes de les mesures extraordinàries de seguretat que s’aplicaran a l’Estadi

Les mesures extraordinàries de seguretat que s’aplicaran a l’Estadi són les següents:

1.- Es recomana a tots els aficionats que arribin amb prou temps al Camp Nou. Els accessos a l’Estadi s’obriran dues hores abans del partit.

2.- Per poder entrar al recinte de l’Estadi s’haurà de tenir una entrada per al partit. Els socis que  van comunicar el seu desig d’assistir al partit ho podran presenciar des de les seves localitats presentant el carnet de soci i l’abonament de la temporada. Aquells abonats que finalment vulguin assistir al partit del Camp Nou i no ho han comunicat, ho podran veure en les localitats de Tribuna i Lateral que el Club té reservades per a ells. Unes localitats, però, que cal passar a recollir abans per diferents punts de l’Estadi, presentant el carnet de soci i l’abonament d’aquesta temporada. En cap cas es permetrà l’entrada al recinte presentant només el carnet de soci.

3.- No es permetrà entrar al Camp Nou amb motxilles, maletes, ronyoneres o bosses de grans dimensions.

4.- El Museu i l’FC Botiga Megastore tancaran les seves portes al públic tres hores abans del partit, a les 17 hores.

5.- Els vehicles autoritzats per accedir al recinte de l’Estadi també hauran de portar, obligatòriament, la seva acreditació, sense excepció. Tots els ocupants d’aquests vehicles també hauran de portar la seva corresponent acreditació, entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada.

6.- Els aparcaments del Club oberts al públic no abonat, quedaran tancats a partir de les 8 del matí del dia del partit.

Novament, el FC Barcelona agraeix la col·laboració i comprensió dels socis i aficionats, davant d’aquestes mesures necessàries per millorar la seguretat de tots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut