Josep Maria Bartomeu, a l'executiva de l'ECA a Florència

Josep Maria Bartomeu, a l'executiva de l'ECA a Florència

La propera reunió serà al gener i servirà per preparar l’Assemblea General que se celebrarà a París el 8 i 9 de febrer del 2016

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat aquest dimarts a Florència en la reunió del Comitè Executiu de l’ECA que l’Associació Europea de Clubs de Futbol ha celebrat aquest dimarts a l’Hotel Relais Santa Croce de Florència.

Durant la reunió s’han tractat diversos temes que afecten la relació entre l’associació de clubs europeus amb els organismes del futbol internacional com la FIFA i la UEFA.

Aquesta ha estat la segona reunió de la temporada i darrera de l’any del Comitè Executiu. La propera trobada tindrà lloc al mes de gener i servirà principalment per preparar la propera Assemblea General que se celebrarà a París el 8 i 9 de febrer del 2016.

Josep Maria Bartomeu forma part del Comitè Executiu de l’ECA des del mes de maig del 2014, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, un càrrec que comporta participar en el màxim òrgan executiu de l’Associació de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut